Rikast i världen...

Okej, jag måste bara skriva ett inlägg om hur mycket jag uppskattar mina vänner. Vänner av alla sorter.
Dom flamsiga som inte ens finns kvar i Sverige, men som jag vet att jag kommer skratta mycket tillsammans med snart ändå :) Dom som är vädigt nära som frågar hur det är och som bjuder in mig och min nu lilla familj i deras hem.. Dom som hälsar på och kommer med fika. Dom som bara skriver ett sms och visar att dom faktiskt har tänkt på mig. Dom som säger vad som tycker på alla sätt och vis.. Dom som flyttar in en vecka och ger mig mig ångest när dom sen åker :) Dom som trots studier och fullspckade scheman ändå tar sig tid. Dom som jag vet att jag kan prata med om allt. Dom som alltid lyssnar även dom kanske verkligen inte alls vill höra.. Jag fick under min graviditet ofta och av många höra att: "När du fått barn kommer alla lämna dig". Jag trodde faktiskt inte på det.. Jag har vänner som är av bästa sort och jag visste att dom inte skulle lämna mig på grund av att jag blivit mamma. Det har dom heller inte gjort. Tvärtom upplever jag att många är mer förstående och intresserad.. Dom flesta har samma vision som jag också, "ingenting är omöjligt. "
Jag har legat i badet, Emma och Peter är barnvakt en stund idag, då låg jag och funderade på hur otroligt mycket det betyder att ha sånna vänner som jag har. Mitt i värsta bergochdalbanan, när muttrarna börjar skaka och bältet nästan lossnar, då finns dom alltid där och rycker tag i mig. Det är rikedom. Och när jag tänker på vad mina vänner gör för mig inser jag också att jag är rikast i världen. En vän går ju inte att värdesätta, men om det skulle gått så skulle jag vara rikast av alla, det tvivlar jag inte en sekund på.
Jag skulle kunna skriva ner tusentals och åter tusentals goda minnen och tillfällen i livet som jag snubblat och någon lyft upp mig, ibland gör dom saker utan att dom kanske ens vet om det själv.
När vi åkte från övik i söndags kunde jag inte låta bli att känna mig lyckligt lottad. Att ha sånna härliga människor att dela sitt liv med. Och att sen komma till Gävle, där dom är betydligt färre men som på kort tid satt djupa spår.

Så efter lite sömn och ett härligt bad ska jag nu iväg och träna, för att sen hämta min älsklig hos några av dessa gyllene människor som ibland ser mer än jag själv gör. Trodde nog inte själv att det skulle göra så här gott att bara få en stund på soffan, men nu är jag en ny människa.. Tillbaka till mitt JAG. När vi sen kommit hem borde Johan dyka upp sen blir det fredags mys på hög nivå.



Underskatta aldrig den vänskap ni har! Det är det dyraste som finns.. Jag kan plocka små sten med mina egna händer med tillsammans med mina vänner kan jag lyfta berg och med dom bakom kan jag klara vad som helst!



Inte att förglömma dagens födelsedagsbarn :) Melissa blir ju 20, grönaskylten laglig!
GRATTIS PÅ DIN FÖDELSEDAG!


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Kärlek till dej <3

Mycket fint skrivet!

2009-12-04 @ 16:42:08
URL: http://bekkiis.dinstudio.se
Postat av: Emma

Tack gumman=) Jätte fint skrivet...

Du vet att Ni, Johan å Du betyder massa för mig, ni e hel goa=)

Theo e en underbar liten bebis... Va skulle jag göra utan honom... Vill "låna" honom många många fler gånger.... Tack för NI finns..... <3 <3

2009-12-04 @ 21:13:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0