Måndag i sin glans...

Dagen igår kändes super lång men det var härligt. Vi fick all tvätt tvättad och annat gjort. Blev en tidig kväll och mitt tålamod var inte på hugget så jag gav vika och därmed fick Theo sova mellan mig och Johan inatt. En engångsföreteelse, men ganska mysigt :)

Idag har jag haft tuden saker att göra egentligen, men jag lämnade faktiskt tvätten ovikt, diskmaskinen outplockad och andra saker till ett annat tillfälle och packade istället skötväskan och gick till Brynjan där jag och Theo skulle få träffa Lilla Kevin! Han var super söt.





Efter det gick jag till Emma och fick mig lite fika, Nybakade kärelksmums och gick igenom en massa som vi missat att prata om tidigare. Sen gick jag hem igen.. Nu sitter vi här. Theo är i full gång och försöker vända sig, men armen är ivägen och han blir lika arg varje gång det "tar stop" :) Snart så har han nog kommit på hur han ska göra. 

Jag ska sätta fart med middagen innan Johan kommer hem, stänga ögonen en stund på soffan och sen knalla iväg för att jobba några timmar.

Fick däremot ett bakslag idag när jag kollade min mail. Hade planerat att söka till en utbildning men dom skulle tydligen inte ha någon utbildnings start då jag ville börja :S Tråkigt., Får se mig om efter annat kanske..?

Imorgon blir en fixar dag här hemma. Har en förmåga att bli ganska rörigt här hemma under helgen, men de får bli morgondagens bekymmer för idag ska det rulla in lite slantar och sen sovas..

Ha en bra kväll!


Kommentarer
Postat av: M

Hej på dig!

Allt bra?

Ha en bra Måndag ;D

2009-12-07 @ 18:31:51
URL: http://conler.blogg.se/
Postat av: Fanny

Tråkigt det där med utbildningen! Hitta något annat i Sollefteå ;) Kram

2009-12-07 @ 23:06:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0