Jag kan inte göra glasyr/kristyr?

Jag åkte till Kvantum för att handla lite, vem träffar jag därinne? Emma :) Förklarar för henne att jag måste köpa färdig kristyr, jag försökte ju hemma tidigare, men det gick ett helt paker floursocker men det blev bara som vatten ändå.. Haha, hon berättar då att man knappt ska ha någe vatten alls, bara pytte lite. Jag som hade en hel djuptallrik ;) Köpte ett nytt paket socker och gjorde om allt hemma igen. Bestämde att dom skulle komma och se Idol här imorgon. Det blir trevligt.

Innan jag åkte hade jag masserat och masserat Theos mage, tagit tempen och gjort hur mycket som helst för att han skulle skita då han verkade ha så ont i magen.. (undra om han blir sur när han blir äldre för att jag skriver om hans bajs vanor?) ;) Hur som helst så har nummer 2 kommit nu.. Äntligen. Aldrig trodde jag att man kunde bli så glad för att någon annan får skita.. Men det blev jag idag :)

Så jag kyvstartade alltså med pepparkakorna utan Tessan ;) Blev less ganska fort, men det här året är det mycket nonstop på dom :) Det är det godaste.. Sen gjorde jag marsinpan godis, andra året i rad nu. Det är nog min favorit. Och Lussebullarna är ju redan gjorda :)

Imorgon ska jag bjuda min pappa på lunch så jag handlade hem potatis gratäng. Hoppas bara han är hungrig, borde kanske höra av mig och säga att jag förväntar mig att han äter här :)

Efter baket så har jag slagit in några julklappar, så nu är det gjort också.. Johan har varit och tränat. Kanske blir han lite piggare om dagen om han kommer igång med det igen ;) Förut tyckte jag att han tränade för mycket och nu tycker jag han tränar för lite, han var ju van att träna 4-5 gånger i veckan innan Theo kom, och sen han föddes har han inte tränat alls. Då blir det lätt att man blir väldigt trött.. Men nu verkar han vara igång igen. Fruktsallad ikväll också! Mumma..









Theo har somnat, undra när han vaknar nästa gång? :)

Ha en fortsatt trevlig kväll, det ska jag ha!


Kommentarer
Postat av: Tess ♡

Åh va fin bloggen är nu :)

Pepparkakorna ser ju sjukt goda ut!

2009-12-11 @ 08:20:31
URL: http://mammatess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0