Helgen är här..

Fredag hela veckan.. (eller inte) :)  Men idag iaf. Underbart.
Jag och Theo steg upp klockan 09. Gissa om jag är utvilad. Fick sova hela natten. Johan ställde upp :) Grymt skönt. Så den här fredagen kommer bli kanon bra, hoppas jag iaf.

Efter tio börjar på tv nu och jag är små hungrig. Theo sitter i babysittern och är väldigt förnöjd och mätt.
Jag trodde jag var klar med julkorten igår, men när Johan kollade så är det flera som har fel adresser.
Vissa var fortfarande bokförda hos sina föräldrar fast dom flyttat hemifrån för längesen, men jag kan ju inga adresser alls, så jag visste ju inte. Har iaf fått rätt adresser idag och fixat nya kuvert. Nu ska det bli rätt!

Idag kommer pappa hit. Jag ska göra lite lunch åt oss, och göra klart hans inflyttningspresent, det är bara kort på Theo ;) Som han kan ha i sin nya lägenhet i Sundsvall. Ska bli kul att se hur den ser ut. Ska åka dit efter jul och hälsa på.

Ikväll kommer Emma och Peter hit. Johan ska laga middag. Jag har bett honom laga samma mat som Linus gjorde när han var här ;P Förutom att vi tok fuskar.. Vi har färdig klyftpotatis och pulver sås :) Linus gjorde ju allt själv.. Men det blir nog gott ändå. Det blir Idol för fulla muggar, FINALEN och jag ska njuta ett glas vitt.

Imorgonbitti åker vi till min Farmor i Stockholm för att hälsa på! Det har jag längtat efter. Ska bli skönt att komma bort en stund också, vi kommer inte kunna stanna så länge då vi måte vara hemma innan kvällen, men det blir kul ändå. Äker ju tidigt istället.

Nu ska jag röja loss som en galning här hemma, vi flyger flygplan och hör skrattet eka i en fortfarnade ganska tom lägenhet :) Men det tar sig!



Jag har en vän som brände sin rumpa på ett styrkjärn imorse. Jag kan inte låta bli att skratta fast det är taskigt!


Ha en bra dag!


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Oj, sitter Theo själv nu?

Jisses så fort tiden går! Men det är roligt, skitkul att se all utveckling som sker varje dag =)



Hoppas ni får en toppenhelg!

Kramar från Bollan

2009-12-11 @ 14:29:53
URL: http://bekkiis.dinstudio.se
Postat av: momma

är det nån som har ont i rumpan??

2009-12-12 @ 09:54:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0