Grus..

Somnade 00.00, för att vakna igen 13.30, däefter vaknade jag, 03.30 och när jag vaknade igen vid 06.30 gav jag upp, gick upp och tog en dusch istället. Tankarna gick, funderade på när nästa sovmorgon skulle inträffa och insåg att det lär dröja, på lördag åker vi till Stockholm tidigt, och på Söndag lär det blir Johan som sover ut (eftersom han jobbat hela veckan) gillar verkligen inte det resonemanget men.. och för att han ska svira med sina vänner på lördagskvällen :) Jag får gott vänta på min sovmorgon, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge?. Det är sånna här dagar jag ackar Ronja för att hon introducerade en super bra produkt från MakeUp Store, det är nog nått år sen nu, men jag har den kvar, det är som tre olika krämer i en burk som snabbt trollar bort dom enorma påsarna jag har under ögonen ;)  Alla gånger ville Theo ha mat. Han somnade om direkt efter att han ätit, problemet är att efter jag klivit upp och värmt vällingen och matat honom klart, tar det ganska lång tid innan jag själv lyckas somna om. Hur som helst är både jag och Theo ganska snoriga.. Så idag är det tjocksockan på! Vi kollar nyhetsmorgon. Obama kommer till Oslo, han ska äta på det Café som Johanna jobbar på. Det enda lustiga med det är att ingen "ordinarie" personal jobbar, utan det är hans egna personal som kommer servera honom :P Haha.. Det verkar vara världen pådrag i Oslo idag. Är det för att han är högfärdig eller för att många vill komma åt honom? Jag förstår mig inte riktigt på det där. Tre av hotellen i Oslo är "beslagtagna" för han och hans folk. Jag gillar Obama, verkligen.. Men jisses om det kunde bli så där jag kommer till ett annat land ;) Häftigt!

Nu ska jag gnugga bort gruset i mina ögon och gå en promenad, kanske hinner det blir ljust tills vi är hemma igen. Tänkte försöka baka lite också, ska göra lite fler daim kakor och kanske kärleksmums, det var så gott hos Emma ;) Men jag har inga lådor att frysa in bakverken i. Eller så ställer jag fram allt imorgon då pappa kommer, fast han är väl inne i någon diet, eller likande och ska inget ha ;) haha..

Igår surrade jag med min lilla syster. Vi pratade om diverse och när vi lagt på och jag hade jobbat i ca 30 minuter på Bryjan, slog det mig.. Hur otroligt tacksam jag är att jag inte längre är 16 år.. Jag minns verkligen hur besvärligt det kunde vara ibland.. Mamma och Pappa som inte kunde bestämma sig för om man var vuxen eller barn, ny skola, nytt boende (ensamt boende) och ja, jag behöver ju inte sitta och skriva här, ni har nog varit där själva också.. Fy fan vilken ålder! Nu är min lilla syster väldigt mogen för sin ålder, men ändå.. Det är oavsett inte lätt att vara 16.. Näe, tacka vet jag då hon fyller 18, och allt som blir annorlunda då ;) haha.. Jag längtar iaf tills hon kommer hit efter jul!




IDAG ÄR JAG PIGGAST I STAN, DET LOVAR JAG!


Kommentarer
Postat av: Tessan

Om du inte vet så får du veta nu. Du kan koka eget saltlösning, inge fel enl. BVC

2009-12-10 @ 12:09:22
URL: http://pilia.blogg.se/
Postat av: Anna

2009-12-10 @ 12:42:03
Postat av: Anna

Hej kul å läsa om dig och din lilla krabat.

Blev lite nyfiken på produkten från MakeUpStore :) Du skulle inte kunna maila mig eller nåt om vad den heter... :)

Kramar Anna

2009-12-10 @ 12:43:12
Postat av: Anita

Har du permanenta håret??

2009-12-10 @ 14:46:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0