En paus!

Jag har varit och handlat. Själv. Lyx.

Parkerade långt från alla andra bilar då jag vet att jag suger på att baka och ta mig iväg om jag har bilar brevid ;) (pinsamt, ja!) Gick in och tog LÅNG tid på mig. Ingen stress när man är ensam.
När jag kom ut och skulle ta varorna till bilen var det kaos på parkeringen.. Bilar överallt. Hur mycket folk som helst hade kommit. Och ja, jag tog mig knappt in i bilen så trångt inparkerad var jag.. Efter tre djupa andetag gjorde jag mitt bästa och jag lyckades :) Övning ger färdighet..

Väl hemma lagade vi middag och åt, Theo sov gott i sovrummet. Det har varit så otroligt kallt där inne, idag kom Johan hem med ett el element tack och lov så nu har vi värme där inne. I övrigt brinner värmeljusen för fullt här hemma för att det ska bli lite varmare iaf.

Jag letar en gå stol till Theo, jag vill ha en ganska neutral, inte med massa prylar som kan låta, spela och sjunga ;) Själviskt kanske men jag minns mer än väl när jag köpte en leksaks damsugare till min Kusin och deras mamma fick gå och lyssna på det där ljudet hela tiden, hon blev knäpp till slut och har nog aldrig blivit sig själv sen dess :P haha.. Kommer antagligen komma prylar så småningsom som lever om...
Någon som vet vart man kan hitta en helt vanlig utan krusedull? Min trotjänare tradera har svikit mig i den frågan.
Jag har pakat lite iaf, men det mesta som ska packas ligger i tvättmaskinerna nu. Det är ändå alltid något vi glömmer men det löser sig på nått vis ändå. Mamma hade fixat en spjälsäng, för Theo kan inte sova i sin nest längre, han är för stor. Tro om hade tänkt att Theo skulle få sova hos henne någon natt? :) Man kan ju hoppas.


Ikväll ska i se film. Blir en tidig kväll då vi ska upp i tid imorgon.
Nu ska Theo få gröt :P Tro vad han tycker om de?

Ha en fin kväll!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0