Ute är det mörkt och kallt..

Theo har nästan vänt på sig idag, det är nog bara en tidfråga innan han rullar runt här hemma :) Spännande. Det är så häftigt att se utvecklingen varje dag. Jag har ju lillan Flisan att jämföra med och där ligger vi fortfarande i lä :P

Har surrat massor med Mimmi idag, är ganska skönt med att prata med någon som känner likadant ibland. Både Theo och Leon hade tagit en tupplur så då passade vi på att byta några ord :) Jag väntar på att dra igång med middagen, sen ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig för, allt hänger på lill bossen och hans humör :)
Lite karameller och en film skulle inte sitta fel. Funderar på att hyra "i skuggan av värmen", kanske vill Emma komma hit och titta? Borde lyfta luren kanske.

Idag flyttar min pappa till Sundsvall, Igår spelade Melissa Horn i Söderhamn, Imorgon spelar LW på Läkerolarenan. Ska bli kul att se pappas nya lägenhet, synd att jag missade Melissa, LW skulle jag gärna se, men jag kammar hellre in dom pengarna på Brynjan i trevligt sällskap där.

Borde skriva ett nytt cv. Dags att börja jaga redan nu. Jag har en förhoppning om att slippa vården detta år, får se om det går att ordna? För jobb ska jag ha. Jag vill verkligen att Johan ska få chansen att vara hemma med Theo och bästa tillfället för det blir i sommar, då jag lättaste kan få tag i vikariat. Skulle kännas så otroligt bra att vara mer delaktig i försörjningen av den här familjen. Det ska nog gå vägen. Får göra några repor. Börja skriva och inte maila, utan gå utanför arbetsförmedlingen (som ändå inte hjälper till särskillt mycket) och hitta min egen väg. Borde ringa Laila och se vad det finns för möjligheter på SM? A, det finns mycket att göra engentligen, det är bara bra att vara ute i god tid. Mer extra kvällar skulle ju inte skada heller.

Efter ett x antal nerspydda och dregliga bodys & dregellappar ger jag upp, nu får knodden vara halvnaken en stund.. :) & lika glad för han är det..


Kommentarer
Postat av: Tess ♡

hej :) tack de va snällt av dig, men jag fick låna en av min bror så de problemet är löst som tur är :)



Men va kul att läsa att han snart vänder sig! de går verkligen undan!



Hoppas dagen har vart bra, nu läängtar jag som en tok tills på lördag! :D

2009-12-03 @ 16:18:45
URL: http://mammatess.blogg.se/
Postat av: Karin

Hej Emelie och den otroligt söta Theo! :)

Ja det är lite jobbigt, men så har det varit sen han föddes i princip. Tydligen så hade Tommy också dåligt immunförsvar som bebis/liten och det kan man ju ärva, men det beror nog mest på det liv Albin haft. Han har ju ätit så mycket antibiotika och andra mediciner, av det kan man bli extra känslig.



Absolut! Visst är det så, du har helt rätt. Det är ju vara värst till en början innan dom är riktigt van. Men sedan blir nog dom flesta starkare och tåligare efter ett tag... I Albins fall vet jag inte, men man får ju hoppas :)



Kram!

2009-12-03 @ 22:27:55
URL: http://albinsmoder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0