4 Dagar

Söndag och 4 dagar kvar till julsfton. Läste en konversation på Facebook om vilken skillnad det är på nu och då..
Förut kändes december som en evighets månad och fyra dagar var hur lång tid som helst.. Man ville ju att julafton skulle komma. Nu känns det som att allt går med rasande fart och mer än gärna skulle jag också "infoga några dagar" men samtidigt är det ju härligt :)

(andra konversationer där, är ju däremot betydligt mindre roliga)

Igår åkte vi och lämnade Theo hos hans faster vid fem tiden.. Sen åkte vi för att handla hem mat. Det blev helstekt fläskfilé, potatis och sås :) Sen satt vi bara i soffan och surrade. Kändes hel skumt, för jag kom mig själv att titta efter Theo flera gånger, men han var ju inte där :) Vid halv tio åkte vi tillbaka, då var Hela familjen där hemma + Tessan, Niklas och Flisan.. Jag mådde verkligen kanon, skrattade så tårarna bokstavligen sprutade, och jag satte i drickan i halsen och höll på kräkas.. Vid halv elva åkte vi hemåt och då somnade vi alla på stuts nästan. Idag fick jag sovmorgon dessutom. Vaknade av klockan kvart över tio, gjorde mig klar för att åka till Emma och Peter, men när jag ringde så bestämde vi att dom kommer hit på onsdag istället. Uppesittar kväll med bingolotto och julklappsbyte ;) Det blir trevligt.

Vi har plockat lite här hemma och. Theo har nyss somnat och jag tror Johan somnar när som helst på soffan också :P Jag älskar att vi är tillsammans idag. Har varit en enormt strulig och stressig vecka, men igår fick vi rätsida på det och som sagt är planering det bästa. Med planering undvikar man ju missförstånd också, det underlättar enormt.

Klockan är snart 13. Vi bara är, för en gång skull är det en dag där vi inte behöver göra ett skit! Det är lyx.
Eller självklart skulle det kunna finnas tusen saker att göra, men inget vi måste.
Onsdagen närmar sig. Jag som längtat, men igår fick jag veta att förra året var det 1 timmes kö för att komma in till valbo köpcenter. Det vred sig lite i magen, men skam den som ger sig.. Vi kliver upp i ottan och ser till att vara där först ;) Flisan skulle sova hos Tina så vi kunde åka när som helst.. Skönt också för då hinner vi bli klara så vi kanske inte behöver vara där hela dagen ;)


På Fredagen ska jag hem till Mammsen. Jag saknar dom!
Och sen ska jag även få se min pappas nya lya i Sundsvall. Det blir alltså inte bara två julaftnar i år. Det blir tre.
En i Gävle, En i Ramsele och En i Sundsvall.. Haha.. Så är det att vara skiljsmässobarn, men det är väl ingen nackdel ;)

Jag kom på att jag glömt att posta en julklapp. Fick panik och inser att den aldrig hur jag än gör kommer hinna fram innan jul. Men kanske han blir glad i mellandagarna då när det dimper ner ett paket i lådan!

Nu ska jag njuta av lugnet medans mina grabbar sover!
Ha en fin dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0