Den här dagen gick fort..

Men det sägs ju att tiden går fort när man har roligt? :)


Nu känns det av att min kropp börjar komma tillbaka i normalt läge, framförallt mina hormoner. Mitt vanliga humör är tillbaka, och om det är bra eller dåligt har jag inte bestämt mig för än. Några dagar i månaden förvandlas jag till ett monster men det får jag lära mig att handskas med helt enkelt.

Idag har det iaf varit en bra dag. Jag vaknat till en grabb som var på strålande humör (tillskillnad från gårdagen) och vi gick en promenad till coop för att hämta mitt paket. Sen kom Tessan och Flisan hit. Vi käkade lunch, och sen surrade vi och utförde diverse uppdrag. Ska presentera mitt förslag för Johan då han kommer hem angående dagis plats, satt och skrev under papper och smidde planer med Tessan om vilka fördelar som finns om barnen skulle hamna på samma dagis :) Men sen kom jag på att Johan måste ju få en syl i vädret. Har granskat dagisen så jag tror inte han kommer ha några invändningar men jag behöver ju hans autograf ;) Och han vill förmodligen läsa han också :) Framtiden kan ju ta vägen lite var stans men vi lär ju leva i nuet och dagis köerna är LÅNGA så det är dags nu, att bestämma sig för vilket dagis som passar oss bäst.

Tessan har just gått och jag har gjort irdning JULKALENDERN som johan ska få. Har köpt en jätte fin i tyg från indiska som han kan gå till Varje morgon och hitta ett brev från mig i varje lucka. En bra start på dagen kan göra hela hans arbetsdag lite lättare kanske? Jag skulle iaf uppskatta om jag fick små fina brev varje morgon? Och på lördagarna fram till Jul finns ytterligare en liten överraskning i luckan :)

Har nyss pratat med min pappa också. Det är kul när han ringer, han har oftast nått tokigt eller roligt att berätta. Den här gången var det en hemlis så jag tänker inte berätta här ;) Haha..

Theo och Flisan somnade ganska samtiigt och vaknade samtidigt också :) Men nu är det otroligt roligt att se på dom små liven. Hade en plan att inte visa dagens bilder än, men nu blir det så ändå ;) Jag kan inte hålla mig för jag har ju världens finaste bild på datorn!

Ikväll ska jag springa bort till brynjan igen. Hann inte klart riktigt igår. Håller på med den sista luckan i kalendern till Johan, på julafton ska det ju vara lite speciellt. :) Och här hemma får jag inget gjort utan att han är hemma och kan se och då blir det ju ingen överraskning.

Har fått en energi kick av solen idag. Så härligt väder och det skulle bli likadant imorgon :) Underbart. Det enda som fattas är snö. Så imorgon samlar jag på mig mer energi och knåpa ihop några julklappar. Peronligt är det bästa tycker jag :)

Nu fortsätter dagen i en hejdundrans fart.



Det finns liv som gör livet lättare att leva


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0