8 dagar...


..kvar till julafton.

Så var onsdagen här, igen.


Men igår när Lovisa kom hit och satt vi och pratade en stund innan vi drog i gång med projectet. Hon åker ju hem till Skellefteå ikväll så vi önskar henne god jul och ser fram emot en återförening nästa år ;)
När vi väl hade mätt väggen och bestämt vart orden skulle sitta börjat  och första ordet satt på väggen ångrade jag mig, herregud vilket pill, de fäste ju inte på väggen så vi fick stå och för hand gnugga och verkligen vara super nog och försiktigt för att det inte skulle gå sönder. Det var enormt tålamodskrävande. Men jag blev väldigt nöjd tillslut, det blev just som jag tänkt mig om än lite litet kanske, men det gör inget :)



Om jag vetat att det var så krångligt hade jag strutat i det ;)


Tur att jag fick hjälp :)



Theo blev lite sur när han inte fick någon uppmärksamhet.



Men tillslut blev det bra?


När Lovisa åkt började jag göra mig klar för tjejkväll. Johan kom hem senare än tänkt så det blev lite stressigt, eller det är jag som stressar upp i onödan, som vanligt.. vi hann med hästlängder.
Tog med mig Theo bort till Ingrid, dom hade så otroligt fin lägenhet.. :) Där surrades en massa, sen bakade vi pepparkakor, drack glögg (jag smakade också) :) Men glögg är nog inget för mig. Sen hade vi julklappsbyte.
Jag lyckades få ett paket med chocklad doppade tunnbröd från Norrland, det låter säkert skit skumt, men det var jätte gott :) Lyckades även få lite julklapps tips under kvällen. Nästa gång det blir något liknande ska jag vara barnfri. Theo var jätte snäll, abslout. Men det blir ändå mer avslappnat utan barn :)

Vid 21.30 kände nog alla hur tröttheten trägde på, Jag och Theo var först att lämna efter en kanon kväll. Det gör gott att komma hemifrån!



Redo för att umgås :)


Ingrid bakade med hjärtat ;)



Elin var duktigast :)



Theo mådde gott med alla brudar runtomkring.




Och ja, Carina kunde allvarligt gissa sig till att det var stekpanna i hennes julklapp. Otroligt!



Ja, Onsdag idag då. Jag och Theo klev upp kvart i sju. Han var klar vaken. Lika bra det för vi ska till BVC klockan 10. Jag hade inte ställt klockan och efter att han sovit till halv elva igår vet man ju aldrig när man börjar dagen riktigt. Det är fortfarande massa snö ute och jag är fortfarande vansinnig på våran vagn som verkligen inte går att köra ute i snön. Hoppas verkligen att jag kan lyckas byta den ganska snabbt. Helst innan vi åker till Ramsele, för det lär knappast vara mindre snö där.

Det ska bli spännande att se hur mycket våran grabb väger nu :) Det var ett tag sen vi var dit. Dessutom ska jag till den sköterskan vi tycker bäst om. Sen ska jag hem och städa, ser ut som ett bombnedslag här hemma sen igår. Jag har bara dragit fram tusen prylar när jag skulle gå igår kväll, och jag orkade inte plocka undan igår, så det får bli dagens "problem" :) Sen ska jag jobba ikväll. Fick dessutom ett intressant samtal från Lotta igår :)

Snart är veckan slut..
Ha en bra dag!


Kommentarer
Postat av: Tess ♡

Det blev ju jätte fint med ordspråket, det gjorde ni bra! :)

2009-12-16 @ 09:02:51
URL: http://mammatess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0