13 Aug

Jag minns inte vad låten heter, men igår spelade Johan en låt, något "hip Hop" liknande, av någon Kayne tror jag han hette.. Den där låten gick på repeat i datorn. Det är verkligen inte min musik smak och efter ett tag sa jag:
"Men snälla kan du inte spela något annat?" Icke, den spelades igen, igen och igen.. "Men SNÄLLA!"
Då svarar han: "A men den här låten skulle iaf Ronja också ha lyssnat på" Och tror att han ska komma undan då? Haha.. "Ja, hon skulle säkert tycka att den  är jätte bra, men det tycker inte jag" Så efter att ha hört låten allt för många gånger stängdes den av, trots att det var en låt som Ronja skulle tyckt om ;) Hehe.. Johan har alltid små knep för sig..

Det här är andra natten i rad som jag sover oavbrutet, jag har inte ens behövs gå på toa, det är härligt! Vaknade halv åtta och var pigg :) Gjorde det jag alltid gör på morgonen nu, det har blivit rutin, lägger mig i badet och svarar på mammas meddelande som oftast lyder "Hur mår du idag då?" :)

Sen hamnar jag vid datorn..
Fick sms av Johan, han tyckte att vi skulle åka och fika någonstans idag, bara han och jag, det lät som en underbar idé tyckte jag och blev en toffel ;) haha.. vi får se om det blir av :) Hoppas de iaf..

Träffade våran granne igår också, hon bor i en fyra som vi, nedanför oss.. Skillnaden är att hon har sju barn. SJU STYCKEN! Hälften av alla ungar känner jag sen tidigare från Brynjan. Men jag kan inte låta blir att imponeras av henne.
Ensamstående mamma till sju ungar, det kan inte vara det lättaste. Jag frågade henne igår om det inte var jobbigt?
"Jo, klart det är jobbigt ibland, men man får ju så mycket mer tillbaka" Hon höll i en stor tvättkorg och sa, "Det här kan vara drygt ibland.. Tvätten, den här korgen är den första av tre som ska tvättas idag" Jag kände mig lite olustig som gått och gnällt över att behöva gå ner i tvättstugan och tvätta lite emellan åt, men när jag tänker på hur hennes dagar måste se ut och hur hon sliter för att få det att fungera så borde jag vara tyst. Våran tvätt är ju inte så jobbig ändå..

Hade jag haft bilen idag hade jag åkt ut till Ängeltofta igen, med en god bok ;) Men det blir nog inget av.

Nu ska jag smälla i mig frukost!

Ha en bra dag



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0