Torsdag!

Igår gick dagen fort :) Tack och lov.. Vid 13 ungefär fick jag fin besök av Sophie och Lilla Isabell som kom i välrlden tuffaste shorts och cykelhjälm :) Vi fikade och satt och surrade.... Tiden bara rann iväg och strax efter att Sophie och Isabell åkt kom Johan hem så då blev det middag och sen åkte vi för att köpa jordgubbar.. MUMS!



Isabell

När jordgubbarna var inhandlade åkte vi hem och då var Erik och Cecilia utanför med Olivia :) Dom kom upp en sväng och hämtade jackan som dom hade här och vi hann med att surra en del också :)

Under dagen hade jag pratat med Ronja som berättade om en film som skulle vara bra och gripande.. Hon är inte den som lätt blir tagen av filmer (till skillnad från hennes mamma) ;) så jag var lite tveksam från början.. Men den skulle verkligen vara bra och så.. Så vi åkte och hyrde den filmen senare och det var verkligen en film som gjorde att jag knappt kunde prata när den var slut. Mammut, av Lukas Moodysson, den var så otroligt bra.
Handlar om livets kontaster och orättvisor och jag kände mig så knäpp, tänkte tillbaka på tiden i Nicaragua och på hur matriella alla människor är (även jag) Usch.. Tog ett tag innan jag kunde släppa det där, men jag rekomenderar alla att se filmen för den var bra!
Så gårdagskvällen spenderades i soffan :)



Soffmys


Idag har jag varit köpt mig en melon, det är stek hett ute, Sommar yran drar igång idag. Jag har inte så höga förväntningar men vi ska nog dit ikväll och kolla på marknaden och äta lite. Tidfördiv, tidsfördriv. :) Men Johan skulle iaf träna. Idag hade jag inget att säga till om ;) Han skulle nog börja gråta om jag bad han att inte träna idag också ;) Haha

Imorgon kommer pappa och Fannt hit, dom åker hem från Stockholm. Tanken var ju att dom skulle få träffa bebisen på hemvägen men dom planerna sprack tyvärr, för ingen bebis på ingång ännu.. Men dom skulle stanna en stund och hålla mig sällis :) Tack för det!

Jag ska ta och plocka ur diskmaskinen och redigera lite bilder i fotoboken :)

Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0