Mamma fixar...

Jisses vilken kanon dag vi haft :) Mycket för att vi faktiskt fått sova ganska mycket inatt och för att mamma är här och donar. Tvätten har vi tvättat och Mammsen har lagat till de älgkött jag fått av Lelle, hon har bakat sockerkaka, vetelängder, limpor, ett annat bröd och grejjat, det luktar super gott här hemma :)

Theo, äter sover och under hans vakna stunder är han underbart nöjd och tittar med stora ögon på allt omkring :) Han är verkligen toppen!

Vi var bjudna på dop idag, men avstod. Men vi skickar HJÄRTLIGA GRATULATIONER till Emma som döptes men även till Adde och Lisa som faktiskt gifte sig där i kyrkan idag, utan att något visste något :) Det var en överrakning. Dom håller bröllops festen nere på stan ikväll och jag hoppas det blir lyckat :) Grattis Grattis Grattis :)

Vi har hyrt en film (Stockholm Boogie) som jag sett tusen gånger men den är lika bra ännu :P Så ikväll blir de bullmys till Hoffe ;)   Pratade nyss med Jessica om nästa helg. Det blir 25/34 års middag på kvarnbacken :) Trevligt!
Vet inte om jag berättat det men vi har köpt en ny bil (igen) gjorde oss av med den där J*vla bilen vi köpte först och Johan inföskaffade en nyare istället, så på tisdag får vi hem den, och hoppas att den är bättre :)

Nu ska jag ta och fixa med annat!

Ha en bra kväll!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0