LW

Tänk att LW är det bästa tidsfördrivet.. :) Vare sig man vill gråta eller skratta kan han alltid underhålla en ;)

27 november har han spelning i Örnsköldsvik, och om vi kan lösa barnvakt och annat kruks med mammsen så kommer vi infinna oss där.. Är så mycket roligare att gå och lyssna på honom med dom som man har minnen tillsammans med. Plus att vi får träffa Ronja och Andreas, två flugor i samma smäll.. Det är ju lite svårt att planera när man inte vet hur dagarna kommer se ut än..

5 December spelar han i Gävle, även där kommer jag infinna mig, utan tvenkan.. Jag tänker supa in så mycket Einnerbäck det bara går den här hösten och njuta av det som nybliven mamma... Kunde inte tänka mig ett bättre tillfälle än nu för hans turné..  "Tänk om jag ångrar mig, och ångrar mig igen" kommer vara minst lika bra som alla andra album och den 22 augusti kommer jag stå innan öppningen på skivbutiken i Valbo för att inhandla och sen lyssna, lyssna och lyssna.. Någon gång i september kommer en bok också :) Jag hoppas det är låtar med accord och sånt. Johan har lovat att lära sig spela några låtar :)




Favorit låten just nu..

Ramsele, 04 -06 ;)
Jisses vilka minnen det finns att hämta fram i arkiven..

Kommentarer
Postat av: Caroline

Jag hade också tänkt åka till Övik och se han, jag har ju aldrig sett han! Ska höra med Tina om hon vill följa, annars får det nog vara :p Men om ni är säker på att ni ska dit så kanske jag kan se han med er, vill ju inte direkt se han själv :p

2009-08-07 @ 18:46:11
URL: http://carolineetjernberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0