Fredagsmorgon

Det deppiga över kamera gick över igår när Johanna gick igonom för mig vilket värde materiella saker har :) Och syrran sa åt mig att lägga av och sura :P och skickade roliga youtube klipp.. Så nu har jag nästan släppt det.. Men en gnutta ledsamhet känner jag ändå!

Klockan är inte mycket och Johan sover som tusan.. Jag har börjat tvätta och ska strax ta tag i viktiga papper som ska skickas till Försäkringskassan, men när jag fick mina arbetsintyg igår och insåg att jag måste skriva in dom dagar/timmar jag jobbat så blev jag yr och skämdes.. Jag har inte så stor koll som jag brukar ha längre. Allt brukar vara noga antecknat i min kalender.. Men inte detta år :S Fillarn.. Hur göra om man inte vet riktigt? Känns dumt att chansa, speciellt när det har med försökringskassan att göra.. Det ska ju vara korrekt. Kan man ta reda på jobbade timmar på annat vis? Harlagt en ansiktismask och plockat ögonbrynen och ska hoppa in i duschen efter utförda sysslor :)

Det ser ut somsolen vill till oss idag, men frågan är om molnen tillåter.. Jag håller på solen och hoppas på en bra dag.
När Johan vaknar ska vi äta en mysig frulle och sen åka iväg och handla lite (kanske resgodis till mig?) och en öl eller två till honom.. Han säger att han ska träna.. Jag håller med.. Inte för att han behöver, men på slutet har han inte haft tid, och det är ju hans passion att få hänga på det där gymmet så jag hoppas han får mer tid framöver till det.
Visningen igår hade gått bra, 2 st intresserade än så länge.. Vet inte vad jag hade förväntat mig, men det kanske var bra?
I hallen gapar min röriga väska efter en rensning.. jag lyckas alltid använda väskan som sopkorg i princip så mellan varven behöver den plockas ur :S Nu är en sån gång..

Har glömt att berättta att det kom ett paket till mig på posten för några dagar sedan. En vän sen min tid på tjörn hade skickat ett kort och en super söt body från Polarn och Pyret. Det var väldigt omtänksamt! Tusen tack säger vi :)

Tiden går ganska fort ändå.. Jag är redan inne i 25:e veckan och magen bara väer och växer. Sten hård och ibland känner jag mig bara klumpig, men jag vågar inte riktigt klaga för än är det en lång bit kvar :) haha..


Jessica B

och riktigt dit har jag inte hunnit kommit ännu (tack och lov) ;) 

Nyhetsmorgon står på tv.. Dom säger att under 70 talet var onani sjukdomsklassat och dom som utövade de blev behandlad? Eller hörde jag fel? Konstigt! 70 talet känns ändå som att det är så jätte långt bak i tiden?
Dom pratar om arbetslösheten och att krisen kommer fortsätta, fler år om vi har otur.. Det vill jag helt inte höra så jag byter kanal men inser att det bara är skit i övrigt så nu ska jag istället ta i dom där papprerna som jag skjuter på hela tiden ;)

Hoppas ni får en bra dag/helg!



Kommentarer
Postat av: Matilda

Vilket datum beräknas den lille titta ut? kram

2009-04-17 @ 11:11:23
URL: http://mammamatilda.blogg.se/
Postat av: Jessica

Hej! Hoppas ni mår bra! Det borde ju finnas uppgifter på ditt jobb om de turer som du jobbat. Fråga chefen eller någon sekreterare. Kram!

2009-04-17 @ 11:54:59
Postat av: Jessica

Haha! Vänta du bara! Du kommer nog till det där tillståndet du också! Kom ihåg att ta bilder för hur än trist och klumpig man känner sig i det läget så ger det ett gott skratt efteråt! :D



Kram

2009-04-18 @ 15:47:02
URL: http://spunkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0