Tråkiga söndag..

Tråkiga söndag..

Hittils har jag inte gjort någonting nästan, varit på kvantum och handlat lite snarra som jag tryck i mig framför tvn.
Pratade nästan två timmar med Jessica B :) Dom timmarna gick hur fort som helst. Jonas var ner en stund och jag har nyss kört honom så han fick hämta en pizza (han var inte körduglig själv) ;) och nu sitter jag här igen !
Solen har smygit fram lite iaf.. Ganska skönt att kunna ha balkongdörren öppen, i övrigt har jag en sån tristess känsla i hela kroppen och skulle vilja göra något, samtidigt som jag bara vill vara hemma och slappa.
Jag skulle vilja ha massa tyg och en symaskin.. Då skulle jag kunna vara lite kreativ. Kanske är det årets julklapp? Haha.. Fast alla säger att man slutar få julklappar när man får barn? Hoppas inte mamma och pappa tänker så ;) haha jag som älskar att fylla år och julafton, mycket för att man faktiskt får saker som man vill ha, det låter säkert jätte girigt, men vem tycker inte om att få saker? Gemenskap och glädje är ju så klart nyckelorden men att få ge bort saker och ta emot saker är ju inte så dumt heller.. Tycker iaf jag!

Näe, fy va trist det är här.. Trodde jag skulle njuta av lugnet.. "När katten är borta dansar råttan på bordet" Men råttan har mest bara försökt få tiden att gå så katten kan komma hem igen.. ;) Är ganska trist faktiskt och vara ensam, iaf när man inte har något att göra.. Fick för mig att ringa Lovisa och höra om hon ville gå en sväng på stan, men kom på sekunden efter att hon är hemma i Skellefteå.. Attans.

Veckan som kommer består av tre "arbetsdagar" det kommer gå fort. På onsdag ska jag packa bilen och sen på torsdagförmiddag bär det av..
Efter att ha pratat med Ronja igår tror jag det kommer bli kanon kul hemma!
Johan ska iaf hänga med pappa på torsdagskvällen så jag ska vara med tjejerna :) Vi som inte gillar poker ;) haha..

Näe, nu måste jag helt enkelt hitta på något annat så tiden går lite fortare..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0