Tordag..

Igår kväll var vi och fikade hos Emma och Peter, gjorde klart i lägenheten och jag skocknad redan vis halv tio så Johan fick göra det sista. Idag var jag uppe tidigt, gick till arbetsförmedlingen och fixade med lite papper och sen till skolan och pluggade lite.. Provet gick inge vidare om jag får gissa, kanske att jag fick Godkänt vi får se..

Igår skrev vi kontrakt också, det visade sig att vi kunde få tapeter och material till nästan alla rum om vi "bara" gjorde jobbet själv. Det blir kul att få sin egen stil på väggarna, men mindre roligt för den som ska tapetsera ;) Får se hur vi gör.

Nu sitter jag på brynjan och mest bara hänger. Ingen mening att vara hemma när det snart är visning.. Jobbar här ikväll också så jag kan lika gärna vara här med lite folk omkring än att sitta och stirra in i väggen :)

Har tvätt tid 07 imorgon. Johan är ledig så jag har lovat honom sovmorgon :) Det kan han behöva.. Han trivs ju med sitt jobb men dom sista veckorna har dom jobbat i en galleria i stan och där är han mest "ivägen" och han trivs inte alls med att vara där.. Men det var tydligen sista veckan nu sen byter dom arbetsplats, skönt för honom.
På eftermiddagen går bussen mot stockholm där båten tar oss mot Åland. Ska bli skönt!

Hoppas ni har en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Ha så kul på båten!



Kram

2009-04-16 @ 20:35:27
URL: http://spunkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0