Oväntat besök!

Ja, vis nio hörde jag stenkast mot rutan och utanför stod han :) Jag kunde på något vis inte låta bli att skratta..
Men sen när han berättade vad som hänt.. Under fotbollen hade han och Henke kommit ifrån varandra, Bland 25000 människor, och dom hade sagt att om dom tappar bort varandra skulle dom mötas upp vid ett ställe..
Men Henke fanns inte där dom skulle ses, han fanns inte hemma i lägenheten senare heller. Vilket hade reulterat i att Johan fick stå på tåg stationen i två timmar och vänta på tåget mot Gävle (ja det som bara gick till skutkär) Dessutom utan väska.. (eftersom den var i lägenheten) Då skrattade jag inte mer. Tyckte det kändes lite väl... Nu har alltså Johan sin väska, med nyklar, kläder tandborste och annat i Upplandsväsby och vi åker på Torsdag. Jag hoppas verkligen vi kan få hit väskan på något vis.
Aja, huvudsaken var ju som sagt att han tog sig hem.

Det braiga var att efter ett tag när vi satt i soffan så sa jag att johanna kanske skulle komma på tisdag.. "Kanske?", frågade Johan, "- Ja, hon måste bara få någon som kör henne till ösd på söndags morgonen för att kunna ta tåg tillbaka till Oslo då, och det är inte så mänga av Ramsele borna som kommer vilja köra klockan 8 på morgonen efter pubafton, så vi får se hur det blir" "- Ja, men jag ska inte festa så jag kan köra henne" säger Johan och jag kände hur lyckan spred sig. Iof hade jag kunnat kört själv eftersom jag verkligen kommer vara nykter men jag vägrade :) så johan kom som en räddare i nöden! Det var ju kanon kul. Kontaktade Johanna som skulle boka biljetterna och imorgon kommer hon hit!
Jisses så skoj! Det är ju inte varje dag man träffar henne. Sist vi sågs var någon timme hemma hos hennes mamma under jul veckan, innan hon skulle till Alperna.. Så det ska bli kul!




Johan ska kolla om han kan slippa jobba halvdag på torsdag så vi kommer iväg den tid som var tänkt. Han har likom bara hållt med när jag sagt att vi åker efter att ha varit hos barnmorskan, men förmodligen inte tänkt på att han jobbar halv dag då.. =)  Vi får se hur det blir.
Imorgon fyller också svärfar år :) Får se om jag kanske åker dit tidigare på dagen eftersom Johanna kommer och jag har Yoga. Eller om vi åker dit alla tillsammans.. Det visar sig!

Hur som haver så ska jag gå över till Emma och umgås en sväng!

Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0