FREDAG :)

ÄNTLIGEN ÄR VI FÄRDIGA!

Det blev en lånng kväll igår innan vi fixat det sista.. Inte förns åtta kom vi igång.. Men då skrubbades golven, fönstren putsades och ja Johan var helt galen och ville att allt skulle vara perfekt :S Lite jobbigt med vid tolv fick jag faktiskt säga åt honom, han ville börja sopa ute på balkongen (?) Mäklaren kommer väl inte knäppa kort på betongen!? Ja hur som helst så är här hemma nu mer rent än någonsin, kliniskt rent och jag vågar knappt röra mig.. Alla sladdar är borttagna, varenda kakelplatta skiner, nya blommor i fönstren och gud nåde den som skulle få för sig att gå in här med skor ;)
Känns skönt att vara klar och fått det gjort. Kanske kan man avnjuta en enda kväll i soffan den här veckan? Har verkligen varit fullt upp non stop den här veckan.. Sen blir det ju visning då är det bara att börja om :) Det är ju egentligen då det är som viktigast att det är fint :) Men vi får väl hålla efter lite också :)

Vid halv elva åkte vi på mcdonalds för Johan var hugrig och ville inte röra något hemma sen hem igen och bar upp diverse saker till Jonas. Nu är det fredag och jag ska snart till fröken doktor. Just samma tid som mäklaren kommer hit.
Jag hade velat prata med henne och sagt vi vill skynda på allt lite, att vi vill få den såld så fort som möjligt.. Men jag hoppas Johan står för den delen istället då..

Ikväll hoppas jag som sagt på en lugn kväll. Det är kanon väder ute så jag ska nog ta och gå en prommis också. Det blir ingen simning ikväll iaf.. Morgonen har varit lite panikslagen. Jag fick en viktigt brev på posten igår som var spårlöst försvunnen. Jag var helt säker på att jag lagt det i ryggsäcken men så var inte fallet.. Jag letade och letade men hittade det ingenstans, ringde Ullis på brynjan och tänkte att jag kanske hade lagt det där? Icke.. Ringde Johan och förklarade hur viktiga papper det var.. Till slut pep han fram "du kanske ska kolla i soporna, det var mycket som hamnade där igår" Haha.. Mycket riktigt, i soporna låg kuvertet.. Men nu har jag iaf fått tillbaka det. Det är så olustigt när man inte hittar viktiga saker, som om man lagt ifrån sig börsen eller mobilen.. Paniken sprider sig i hela kroppen och när man väl hittar det blir man så lycklig!

Nu ska jag göra mig klar!

Ha en bra Fredag!

Kommentarer
Postat av: MammaGerda

Det där med att somliga saker "råkar" hamna i soporna känner jag igen.

2009-04-03 @ 11:02:29
URL: http://gnuggis.blogg.se/
Postat av: Anonym

lycka till idag gumman...

2009-04-03 @ 12:37:36
Postat av: Caroline

Ni har tur ni som har fint väder, här har det regnat hela dagen :s

2009-04-03 @ 13:49:11
URL: http://carolineetjernberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0