skurmoppen

Tänk vad en ren lägenhet kan göra mycket. Jag vet så väl att jag skulle bli gladare och nöjd om jag sätte igång att städa nu, men jag har verkligen ingen lust. Inte efter att plockat och diskat hela förmiddagen :S och dessutom ska tvätta hela eftermiddagen.. Ska man dessutom hugga tag i damsugare och skurmopp? Fan vilken tråkig dag.. Om jag ändå hade kunnat fått jobba idag så jag hade haft någt att skylla på.. men inte, det är förmodligen bara att bita i det sura äpplet och göra allt tråkigt som man helst skulle vilja slippa.
Vi har lämnat in bilen på service så då Johan slutat ska vi iväg och hämta den.. Sen ska vi ge oss på att försöka göra någon mat rätt som han sett i någon tidning!? A, han är lustig.. det kommer förmodligen ändå inte smaka lika som det ser ut.. Jag hade helst velat gjort lever, men det är strängt förbjudet när han ska äta också :P haha.. får se till att göra det när han inte är hemma helt enkelt. Imorgon ska jag baka semlor iaf =) Ett försök, det är ju egentligen kanelbullens dag på lördag men va fan.. jag tycker kanelbullar är tråkiga. Hoppas bara Jessica tycker om semlor =)

Vi ska antagligen hem på KajsaKavat =) Blev så Glad när johan frågade o vi inte kunde åka till Ramsele snart? Känns så roligt att han tycker om att vara där så mycket att han till och med föreslår det före mig :O) Har missat markanden i två år så det skulle vara hur kul som helst att komma hem den helgen.. Hoppas det blir lika mysigt som det brukar vara.. =)

Nu ska jag städa! Ha de bra
 


Kommentarer
Postat av: Emmy

Vad duktig du är ! Kramar EMMY

2008-10-02 @ 15:09:29
URL: http://tusenskenan.blogg.se/
Postat av: Caroline

Ja tänk om min karl också hade vela åkte till Ramsele :s Han vill aldrig åka dit :/

2008-10-03 @ 20:33:27
URL: http://carolineetjernberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0