Mera minnen att lägga i bagaget :)


Helgen har varit kanon bra.
Jessica anlände klockan 20.00 på fredagskvällen, Johan körde oss till Cheers som var ett hak för 50+ enligt oss, men vi trivdes ändå =) Surrade surrade och surrade. Drack någon drink och surrade ännu mera...
Vid 01.00 gissar jag att klockan var när Johan dök upp, då knallade vi hemåt och åt och sov =)
Vaknade sex på lördagsmorgonen och suget på att skrika som ett barn för att väcka jessica var lockande men jag höll mig =) Hon var ju trots allt brn ledig i helgen. Haha... Vi klev upp efter ett tag och åt frulle sen tog vi bilen till Valbo, Köpis och handlade. Jessica letade en Tunia, en svart... det måste vara land de vanligaste plagget? ´Något enkelt att hitta med det fanns ingen (INGEN) på hela köpis! Barn prylar till Lovis och lite smått och gott till henne hittade hon men inte den där jävla tunikan =) Sen tittade vi på klockan och vipps var den kvart över två !! BOLAGET !! borde ha stängt och vi hade glömt bort det :S men icke.. det var öppet till tre.. Träffade bollnäs Jonas där inne också.. =) Sen körde vi vidare enligt kartan mot Jennie, Jessicas klasskompis från Högskolan =) Efter några vändor hittade vi rätt. Det var super trevligt att vara där.. Hon vr hur lättsam och snäll som helst. Tiden gick hur fort som helst och vipps var klockan halv fem och vi var tvungen att bege oss in till stan igen.. =) Hem och frächa och förbereda..

Sen dök Lovisa upp och fram till nio var det rätt lugnt. Sen dö det upp mera människor. Bland annat Robin och Dennis so jag jobbar med på brynjan, trevligt trevligt..
Ganska sent ville vi ut.. Vilket inte gick så bra.. Jag Jessica Lovisa och Robin bagav oss neråt och hamnade i Heart Breaks kö, och vad som häde där censurerar jag, men för ett ögonblick blev jag en trotsig tonåring ;)
Vi kom på ganska snabbt att om vi överhuvudtaget skulle hinna in skulle det vara ganska bortkastat med 100 spänn för kanske 10 minuter på dansgolvet så vi gick til Frasses och sen hem igen =)

Söndagen var trist. Skit väder och deprimerande. Och det var tid för Jessica att åka hem och varje gång någon åker hem gör det ont.. Men den här gången lite extra för min hemlängtan ligger på mer och mer.. Så fort jag inte ar något att göra känner jag att jag skulle vilja åka antingen hem eller till Övik.. Men det går bra ändå.. Plus att det blev så tomt och tyst här hemma igen.. Jessica är ju som en vindpust i vardagen, jävligt rolig!

Idag är det måndag och jag har inget att göra.. Skulle till arbetsförmedlingen och förbereda mig inför rekryterings mässan på torsdag men det sprack för jag lär skriva om hela mitt CV då verkligen ingenting stämmer på det längre :S
Drygt... Det är jobbigt att skriva CV men det blir min kvälls syssla så vet jag va jag ska göra imorgon..

Igår efter jag hade varit på personal möte så skulle jag och Johan ta bilen ner till stan.. Han skulle köra och passagerar dörren sen väldigt konstig ut just vid låset :S Ja, just det! Någon jävel har försökt borra sönder låset och förstört det! Dock inte lyckats ta sig in i bilen (som det ändå inte ens finns en cd spelare i sen förra inbrottet) Men det är jävligt irriterade ändå.. Vi ska vänta en stund med att laga det eftersom det ändå går på självrisken kostar det femtonhundra minst, bara för att någon idiot misslyckats med att ta sig in! Suck!!! 


Nu ska jag nog fixa lte här hemma och ta bilen till Kvantum och handla lite :S Om bilen överhuvudtaget finns kvar här ute!

Helgen i bilder :)




Jessica på Cheers



Jag och Jessica utanför Cheers =)



Lovisa och Jessica



Dennis och jag =)



Hanna och Peter




Jag Fredde och Hanna =)



Peter och Emma =)




Tack för en super trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0