Kaos och Pump up the jam

Den mässan var det värstajag varit med om? Jag hann som tur var (eftersom vi var bland dom första besökarna) prata med några företag och lämna ut fyra cv :S Se kom stormen.. Hur effektivt är det att söka jobb när man inte ens tar sig framåt!? Tanken var god med den där mässan men det fungerade inte särskillt bra. Tråkigt.. Vem vet, kanske har man lite tur..

Blev istället super glad när Dennis sa att han lagt undan en av tio biljetter till en föreställning ikväll. Jag Dennis och Robin och så klart 7 ungdommar från bryjan ska till teatern ikväll klocan 18 för att se Pump Op The Jam



Pump up the Jam är en street- och breakdanceshow i världsklass med dansstjärnorna Dedson (FR), Go (FR), Niki (SE) och Steph (DK). Tre av dem har vunnit VM i streetdance - Juste Debout i Paris! Showen avslutas med lokala battles med Mackan Price som host och dj.

Jag har ingen som helst aning om vad det är.. men det verkar ´ganska kul. Dessutom får jag komma ut lite vilket alltid uppskattas. Och Johan får har hemmet för sig själv.. =)

Nu ska jag ringa sjukan och be om mina journaler =)

Ha de bra!

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag tycker du är tuff som orkar med att gå emd cvn till fyra på en gång. Jag hejjar på kramar EMmsan

2008-10-09 @ 21:28:12
URL: http://tusenskenan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0