Det blir inte alltid som man tänkt sig..

men vad gör det? Återigen har det med utbetalningar att göra, men den här gången går det ingen nöd, för jag har lagt upp en helt ny taktik föregående månad, så tro det eller ej, men jag har för första gången i mitt liv pengar kvar när lönen kommer :S Helt galet bra av mig, men måste man så mäste man =) Stolt mamma?

Imorgon sticker vi som sagt iväg till Ronja och Andreas. Ska bli super kul och mysigt. Vi åker vid fyra tiden och är framme på kvällkvisten.. =) Sen blir det förmodligen fyra dagar av skratt om jag Känner Ronja rätt.. Fick dessutom hjälp av henne att hitta Johans Julklapp, men resultatet blev svårt för jag vet inte vilken jag ska välja, ska kanske fråga om lite smakråd på plats =) Är inte direkt min sak det där.. Mode och sånt är nog något som Ronja och Johan har mer gemensamt =)

Idag har jag tvättat hela dagen och nu håller jag på att göra mi iordning för kvällen. Ska träffa Linda från jobbet och eventuellt gå och lyssna på bandet Nois "en kväll i tunnelbanan", skulle va kul. Vi får se vart det bär av, kanske blir en kväll på hemmaplan också..

Planera låg även att vi skulle till Ramsele under Haloween, men det blev avstyrt då jag fick jobb och ska på läger, synd men det kommer fler gånger.. Kajsa Kavat nästa (känns som en evighet dit) Dessutom blir det en fixar helg i lägenheten då mitt uppdrag är att måla taket i badrummet. Jag har nämligen lovat Johan att jag kan sånt =) Jag hoppas jag själv tror på vad jag säger!? Jaja, det blir nog bra..

Ska fortsätta med pysslet här hemma nu.

Ha de bra

Kommentarer
Postat av: Ronja

ÅHH vad jag längtar tills ni knackar på min dörr :D Wei vad kul vi ska ha!! :D pussas

2008-10-24 @ 20:23:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0