Still here

Det blev aldrig nagot av Masya.
Vi stannar har en natt till och tar vara pa annu en dag av sol, det var inget svart beslut egentligen, pengarna ar slut och solen ar gratis :) Haha..

Idag var pa ett stalle och at, dar linnea och Josephine bor, da hade Linnea nyss blivit ranad, det var trist. Dom vantade pa polisen. Vi ska ses om ett tag nu ikvall och ga och ta en maltid. :)

Nu ar jag inte langt fran flygresan och det gruvas :/ Vill helst skippa hela flygresan, det tar san tid och jag kissar sa mycket sen efter all vatska som bundits i kroppen efter alla timmar dar uppe, usch, kan ju saga att jag ar ganska trott pa att fardas :) Packade om min ryggsack idag, forhoppningsvis sista gangen pa ett tag.

Mycket som vantar pa lovet ocksa. Pubafton fredag, fest i vastansjo lordag, slapp, ovik.. Gavle?
Ja vem vet, men jag kommer hanga hemma mest skulle jag tro. Jag har nog aldrig langtat hem sa som jag gor nu, det ar pafrestande. Speciellt nar mamma berattar via telefon om vilken god mat som hon har hemma nu nar jag kommer, haha jag trodde jag skulle bryta ihop, jag saknar verkligen maten hemma, speciellt mammas.

Ska forsoka fa tid till ett snack med kusin vitamin ocksa, som faktiskt ska till och gifta sig.. Hmm, jag tror inte hon fragade om tillatelse av mig ;) haha.. men jag langtar, kanske mest av alla.

Na nu vantar den nastan alltid halv jobbiga maten.
Yuk!

Puss och kram


Kommentarer
Postat av: Caroline

Roligt att läsa om ditt äventyr =) Hehe, vart lite full i skratt när jag läste att Jessica inte hade frågat dig om lov att hon ska gifta sig :p Hon har ju skaffat en av dom snällaste karlarna som finns, så det blir nog kanon ;) Hehe, tro om man blir bjuden!? :p Men men, Hoppas vi ses snart, var väl urkult en snabbis sist tror jag?! Kramen

2008-03-27 @ 10:49:15
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0