Ramsele, en vecka.

En helt underbar vecka på hemma plan har passerat.
Möhippan gick fin fint, vi hade hur roligt som helst.
Jag oh Jessica B spenderade förmiddagen i spöregnet och åskan och plaserade ut "uppgifter och lekar"vid ett tiden anlände bruden och tro det eller ej, men det regnade ingenting :)
Vi cyklade en massa runt ovanmo och í slutet var vi framme vid Ulf Karlström där vi badade tunna, bastade, åt gott och körde singstar. Verklige en kväll att minnas.
Resten av veckan har mest bestått i bestyr kring bröloppet.. Jag och Jessica B satt och band servetter, skrev namnskyltar, plockade blommor och fixade med det mesta vi kunde, gjorde slingor. I pauserna yvrökte vi under raggarturerna... Jag målade skyltar till Jessica och Dennis och Jake fixade med lövning och dekoration.. Resultatet blev kanon. Hur fint som helst..
Fredagen kom med buller och bong och dagenmed stort D var plötsligt där.. Tidig morgon med såpor och blommor.
Jag Jessica, Dennis och Benny möttes vid kvarnen klockan ett för fotografering med Birgitta från Långsele, och vilka bilder, hon är otroligt duktig.
Klockan tre drog sermonin igång och det var så vackert. Jag höll mig från tårar ända tills jag skulle läsa, då brast det, med men skakande käkar, darrande läppar och rinnande tårar lyckades jag ta mig igenon dikten.
Jessica och Dennis blev gifta :D
Snabba ryck ner till hembygdsgården där jag skulle fotografera alla gäster, maten skulle fram, drinkar fixas och det var kul.. När allt var klart rullade brudparet in och vi skålade och alla var glada.
Middagen gick super bra vi åt, drack, sjöng och lyssnade på som höll tal, jag grät mig så klart genom hela middagen och tyckte att allt var så fint. Baren öppnade och vi dansade in på småtimmarna :) Det var hur roligt som helst och jag tror jag pratar för dom flesta då?
Dagen efter var dock inte så roligt, men inte allt ör bedrövlig heller :)
Jag och Johan var bjudna till Åe och Mari på helstekt gris, det var mumma, såg lite groteskt ut, men trevligt som tusan. Sen körde vi Fanny, Moa och Felicia till Junsele där det var fest, men vi vände hem och åkte tlll Kvarnbacken. Det var skoj där med, kollade in deras presenter, kollade på alla kort.. Myste och så.. =) Sen hämtade vi brudarna i junsele igen och hem och sov. Sista dagen hemma igår, kom Ronja, Johanna och Elin förbi, sen åkte vi till pappa och åt tacos, packade bilden och åkte mot Gävle igen. 

Bilder kommer så fort jag hittat min kortläsare. :) 

Puss och Kram   

Kommentarer
Postat av: Caroline

Det var roligt att träffa dig Emelie.. Det var ju ett tag sen och jag tycker vi ska göra om det =) Du få höra av dig nästa gång du kommer hem =) Kram

2008-06-23 @ 16:45:57
URL: http://carolineetjernberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0