Älskar rabatter!

Igår köpte vi kakel, men det blev inte alls det vi hade tänkt oss från början, vi skulle egentligen köpa vita avlånga plattor, men Johan blev förälskad i ett par tegel plattor, så nu kommer det se ut som vi har tegel i köket.. Haha..
Var skeptiskt tilen början, men jag tror det kommer bli bra :) Ganska kul och välja, men svårt,det finns så mycket, när vi efter många om och men hade sagt att vi skulle ha teget så skulle man välja färg på fogen också :O) Då slog det runt på Johan, som inte är så där jätte bra på att fatta snabba beslut och butiken hade stängt för en kvart sen :) Men det gick bra till slut ändå det också.. Vi fick jätte bra priser av Kristoffer, väldans med rabatter *tackar och bockar* Har ju nämligen lovat att dela kostnaderna p kaklet och plattsättningen n när jag jobbar själv så det var även en gåva till mig dessa rabatter :) Härligt att fynda. 

Igår hyrde vi Blood Daimond, jag har sett det fem gånger nu, men den är lika bra. Johan hade aldrig sett den och tyckte också att den ar super bra, om du inte sett den så ber jag dig att genaste hyra den och se den.. Jag lovar att du går minste om något om du inte ser den!

Två timmar kvar tills jobbet drar igång då och det känns bra, om det är lika fint väder imorgon vill jag till stranden efter dopet :P Har inte badad en gång den här sommaren, inte solat för den delen heller :S 

Tre veckor kvar till urkult och en härlig semester vecka i Ramsele.. 
Fick mina kläder och skor igår också, var jätte kul.. Johan tyckte iaf att dom var fina, fast pojkvänner skulle ju säga att det var fint om man så hade en potatissäck på sig !? Haha, kanske är det det som är charmen.. 


Nu ska jag göra mig en matlåda. 
Kram på er!    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0