Alla <3 dag

http://www.facebook.com/album.php?aid=18475&l=87874&id=619591452

Var igar. Det var trevligt. Vi mottes upp hemma i huset dar jag och hanna bor, drack vin, sedan gick vi till Ringon Legall, och tog nan ol dar. Vidare till ett stalle som hette Zona Zero, dansade och sen akte vi hem,

Vaknade do forkyld och enormt trott. Akte till skolan och hade avslutningefest, det var ocksa roligt.. hem och at middag sen har jag vandrat pa stan. Kopt med mig nicaraguask chili som jag tar med mig hem till Johan, den ar inte bara stark, den ar STARK! ;)

Tva skivor med en grupp fran Nicaragua som ar ganska bra och en stor avocado som jag ska trycka i mig nar jag kommer hem. Ska sova tidigt ikvall. Imorgon ska vi upp, vi ska motas i parken klockan 7 dar ska en man hamta oss och kora oss pa flaket till mira flor (Regnskogen) Dar ska vi bli guidade, bada i vattenfall och titta pa vackra ting? :) Tillbaka pa sondag igen for att paka och resa till nytt stalle, namligen  ---> Managua ---> ciudad Sandino.


Jag och Linne haller pa att titta pa resmal under dom tva helger vi ar dar. Det lutar at att vi aker nagonstans i Granada, Underbart. Hav och sol.

Hoppas alla hade det bra pa alla hjartans dag.

Ha en bra helg!

Puss och kram

Kommentarer
Postat av: Ronja

Hej sötnos!! Det verkar som att du har det jätte bra. Härligt att höra. Jag ska snart ta och uppdatera min blogg :) det blev ingen omtenta till helgen, den blev framskjuten till den 8 mars :/ drygt värre.. Jag har inte varit hem på hur länge som helst och det innebär att vi kommer att komma hem till Ramsele nån gång samtidgt, typ där vid påsk någon gång! Saknar dig otroligt mycket. Puss&Kram

2008-02-19 @ 15:12:35
URL: http://ronjaa.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0