Ny resplan

Då har vi fått ännu en ny resplan, nu ska vi flyga över Mimi och sova där istället för New York, sak samma, det blir säkert bra hur som helst. Världens bästa Linnea har trots hennes humör orkat ringa runt till csn och fixat vaccinations priser. Glut värt. Tack Tack! Det börjar klrna lite iaf..

Jag har redovisning om 40 minuter, ska snacka barnmisshandel. Det går som det går.
Har tagit ledigt nästa måndag så jag ska kunna vara med Johan istället :) Det gick ju kanon bra :)

Imorgonbitti bär det av till Göteborg, YEAH! En hel dag.. men vi ska på språkcafé och det är inte mitt favorit ställe :/ Aja, kultur musset blir iaf riktigt roligt att upptäcka.

Jobbar på med det nya temat angående barnsexturism och det är väldigt intressant att läsa Sevriges lagar mot barnsexturism och dylikt, man förvånas och förundras hur månnsikor tänker!?

En 66 årig man åkte till Thailnad och köpte där sex av en ung pojke, brottet anmäldes och pojken fick åka till Sverige och vitta mot honom.. Han fick inte mer än 3 månaders fängelse för att  "ålder inte understiger femtonårsgränsen med mer än ett och ett halvt år" och att "osäkerhet råder om han åsamkats någon nämnvärd skada", samt att mannen "drabbats av betydande olägenheter och obehag till följd av den stora uppmärksamhet massmedia har ägnat fallet".

HALLÅ!?!?!?!? Hur kan dom ens tvivla på att han åsamkats skada och vad har egentligen media för jävla makt som tydligen kan sänka straffet på grund av att det uppmärksammats? Herregud. Har man gjort en sån grej och det kommer ut offentligt får man ta det som en del av straffet inte tvärt om :S Det gör mig arg.

Näe, nu måste jag gå och förbereda den här redovisningen.
Puss och kram

Kommentarer
Postat av: ebba

Vad önskar du dig i julklapp? :)

2007-11-21 @ 14:26:29
URL: http://www.omebba.blogg.se
Postat av: Ronja

Hej emelie :D vad bra att det börjar ordna till sig med resan ändå,. :) Sjukt det där med thailand , men blir ju helt upprörd.. jag klarade tentan fresetn :) kram

2007-11-21 @ 18:18:45
URL: http://ronjaa.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0