Helgen

I fredags hoppas jag, teresa och Fansisca på bussen mot Göteborg. Mötte upp Josephin vis mässan och knallade in.. Gick runt där en timme drygt. Vi träffade grabbarna från Färnebo som var här och föreläste och Rodolfo. Bestämde att vi skulle ses på kvällen.. Sen gick vi på bolaget och på coop. Handlade till tacos och vin..

Lagade mat och åt och hade hur trevligt som helst hemma hos Josephin, sen åkte vattenpipan fram och som vi rökte.. det var så kul.. Gott vin och god tobak. Vid halv tolv åkte vi ner till Kingshead och drack lite mer, ett trevligt ställe men lite väl mycket folk. Vidare till Rio Rio, en krog på en båt, där vi dansade salsa och skakde höfterna till latino låtår :P Haha.. Sen skulle vi då träffade grabbarna och dom var på en svart klubb, mina förväntningar var inte höga.. Vi tog spårvagn dit och kommer in på ett sunkigt ställe med massa punkare :S Jag blev nästan rädd.. Musiken var så hög och skrikig så jag kunde inte tänka, klockan var halv fyra och folk hade somnat på soffor och det stank där inne.. Usch.. Insåg ganska fort att vi ville hem :) Men sista spårvagnen hade just gått så det var bara att börja gå :/ En och en halv timme, vi var hemma vid kvart i sex.. 20 meter från dörren halkar jag så mitt knä är vackert prydd med alla möjliga olika färger :P

Tio igår morde ringde klockan och alla var lika sega, gick och köpte varsin baugette och vidare till spårvagnen som skulle ta oss till Angered på den Nicaraguanska film festivalen.
Det var trevligt där med. Rodolfo och killarna kom dit vid halv två och jag kan säga att det syntes nog på oss alla att det inte blev en tidig kväll dagen innan :P Men det var kul.
Vi var hemma på Tjörn vid 18 tiden, kollade på tv och jag deckade i soffan kvart över nio men vaknade efter en stund igen och gick och la mig..

Idag har vi suttit och kollat reprisen på Idol, jag fick rysningar :s Men men.. nu sitter jag här i biblioteket och kollar runt. Ska plugga lite senare. Har tre redovisningar den här veckan att ta tag i så det blir att ligga i.

Hoppas ni mår bra.
Inte länge kvar till jul.
Bilder kommer sen.
Puss och kram

Kommentarer
Postat av: Ronja

Alltid lika kul att läsa om vad du gör :) jobbigt att vi är så långt ifrån varandra :( hoppas du mår bra !! massa kärlek

2007-11-18 @ 15:29:52
URL: http://ronjaa.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0